Kundeanbefalinger

sitat fra våre gjester

Dette sier gjestene om våre selskap


Rikke

"En eventyrlig gård som ligger rett ved havgapet er nøyaktig så innbydende som det høres ut som. Herlige folk og dyr, god informasjon, kjempestemning med bålkos og gøyale leker. Vi tok det som en Blåtur med 5 gutter fra 4.klasse, og samtlige var enige om at dette hadde vært en fabelaktig bursdagsfeiring. Og dette kommer fra tøffe gutter som aller helst sitter inne og gamer. Tusen takk for oss, vi kommer gjerne tilbake når minstemann skal feire dag!"

Tone

"Knallbra opplegg på en drømmeplass. Skikkelig hyggelig og rutinert vertskap, som lærte oss masse om de ulike dyrene, og hadde full kontroll på 16 stk gira 8-åringer! Barna frydet seg over alt de fikk oppleve og ta del i. Takk!"

Jon

"Terningkast 6 - alt! Opplevelsen, vertskapet og innholdet : alt suverent. Store og små hadde en perfekt ettermiddag ifm bursdagsfeiring."

Rolf Stian

"Fantastisk sted for å feire en barnebursdag. Her er sosiale dyr av mange slag, muligheter for mange hyggelige aktiviteter på et veldig idyllisk sted."

Maria

"Kjempeflott sted og flott opplegg! alle barna koste seg, dette ble virkelig en vellykket bursdagsfeiring!"

Heidi

"Dette var helt unikt! Genuint interesserte voksne som ga barna forståelse for ulike gårdsdyr gjennom sine fortellinger. Og barna fikk trygge og flotte opplevelser fra nærkontakt med skjønne dyr. En magisk bursdag for barn og voksne."

Elise

"Tusen takk for en fantastisk ettermiddag for 5 fornøyde bursdagsjenter. Dere tok de 25 tiåringene på strak arm! Høydepunktet var nærkontakt med dyrene og ponniridning! God stemning og nydelig plass!"

Jofrid

"Tusen takk for en fantastisk bursdagsfeiring for 10-åringen vår! En strålende fornøyd gjeng med jenter som har fått ri, kose med kaniner, skyte med pil og bue, lek og moro. Et vertskap som virkelig byr på seg selv! Bursdagsfeiring på Bursdagsgården anbefales!! Jubilanten vår sier det er den kjekkeste bursdagen hun har hatt noen gang!"

Halvor

"Vi feiret 6-årsdag med alle jentene fra barnehagegruppa. Bursdagsgården var en naturskjønn perle med meget hyggelig vertskap og flotte opplevelser for barna. Det var spennende møter med dyr og morsomme aktiviteter. Vi kan varmt anbefale å feire barnebursdag på Bursdagsgården."

Anita

"Malin, Una og Henrik hadde hele klassen på bursdagsfeiring trippel 9-årsdag på lørdag. Kjempeflott opplegg, utrolig koselig, ungene storkoste seg virkelig. Kan varmt anbefales!"

Maren

"Fantastisk opplegg, hyggelige voksne som hadde full kontroll, og omgivelser som gav ro og god stemning hos ungene! Guttene på 10 år sier: "Dette er den beste bursdagen ever!" 

Thomas

"Helt fantastisk opplevelse for store og små. 14 jenter i bursdag var en stor hit. Veldig engasjert arrangør. Så gøy at barna ikke ville gå. Anbefales på øverste hylle."

Hilde

"Takk for at dere gjorde bursdagen til 7 åringen vår til en magisk opplevelse. Fantastisk plass, flotte dyr og nydelige mennesker som driver stedet."

Jarle

"Fantastisk flott sted. Ungene lærte litt om dyrene på gården før de fikk klappe og kose med dyrene. Hesteridning for de som ville det. Engasjerte verter som gir det lille ekstra. Anbefales!"

Trude

"En fantastisk flott plass med superhyggelig vertskap og aktiviteter som slår godt an for dyrekjære gjester. Og ja: pinnebrødene er i toppklasse! En sann perle og et knallbra alternativ til de som ønsker et utendørs alternativ der trampoliner og rutsjebaner er byttet ut med riding, bueskyting, kos med dyra og mye annet hyggelig."

Camilla

"En helt fantastisk feiring av tre fornøyde jenter nydelig plass, hyggelig og engasjert vertskap og et kjempe opplegg! 10 av 10."

Bjørn-Vidar

"18 jenter feiret bursdag for noen 9 åringer. Stemningen blir satt med en gang når man blir mottatt av dyr som er nysgjerrige. Barna får komme tett innpå og koser seg Mange fine opplevelser og aktiviteter. Takk for oss!"

Christina

"Fantastisk plass, sjarmerende dyr, supert opplegg og kjempe koselige folk🤩🥳🎈☀️Anbefales!"

Nina

"Kan virkelig anbefales😊. Barna storkoste seg!"

Kristine

"Den BESTE BURSDAGEN noensinne" - Sofie 7 år.

«Et fantastisk sted, bra opplegg og utrolig hyggelig vertskap. Her får du en opplevelse barna vil huske lenge. Mye opplevelse for pengene.»

Alfred

«En koselig plass med veldig hyggelig vertskap. Barna fikk oppleve både små og store dyr på nært hold, de fikk stryke på silkemyk pels og beundre skinnende fjær. En opplevelse som skaper minner. Anbefales på det varmeste!»

Eric

«Vi har feiret datteren vår der idag, og det var en veldig flott opplevelse for store og små. Anbefales på det varmeste!»

Jordana

«For et fantastisk sted. Barna har hatt det kjempegøy. Anbefaler på det sterkeste!»

Håvard

«Flott opplegg! Vi hadde bursdag for ti tredjeklassegutter - det ble en suksess. Anbefales!»

Marte

«Bursdagsfeiring med en gjeng 4.klassinger. Barna koste seg masse. Bra opplegg med mating og kos med dyr, grilling, lek, hesteridning m.m. Dyktige verter som er flinke med barn. Nydelig sted også!»

Susanne

«Bursdagsgården kan anbefales på det absolutt varmeste! Her føler man seg umiddelbart velkommen, både store og små koste seg fra begynnelse til slutt. 7- åringene fikk kjempe god mat og det var spennende aktiviteter. Hesteridning, kose med kaniner, mating av grisen og det flotte utearealet som de små kunne boltre seg på. De voksne ble mektig imponerte over hele opplegget. Stor takk til det fantastiske vertskapet, her kommer vi gjerne igjen.»

Ida

«Strålende fornøyd med selskap på Bursdagsgården 🎉🐎🤩 Kjempe populært for 9-åringen og venninnene 👏😻»

Therese

«I dag hadde vi guttebursdag her i snøføyka med fyr i bålpanna, lek og moro og masse kos med dyrene. Gutta gav dagen 10 av 10 poeng, og vi voksne er helt enig. Flott dag med flotte folk!! Takk for oss, vi ses nok igjen!»